Kingafton*

Allt som behövs för en fulländad afton är på plats!

 

*Vad som händer när Kinna och Inga slår sina kloka huvuden ihop en kväll!


Kärlek

Jag och Megatron älskar varandra.


Dörren som leder direkt till Willys

På skolan finns det en dörr som leder direkt till Willys. Den har funnits där länge, men ingen har riktigt vågat sig på att gå genom den. Den är för bra för att vara sann, har man tänkt, och istället vänt sig om och gått ut genom huvudentrén, bara för att runda hela byggnaden och traska den långa vägen över asfalten.

Det är en underlig dörr, dörren som leder direkt til Willys. En enda gång vågade vi oss på att försöka använda den, men när vi trevande tryckte på knappen som sägs få den att svänga upp, började den tjuta. Så vi sprang vår väg genom huvudentrén, istället. Med svansen mellan benen.

Så har det varit med den där dörren ända fram tills nu. Man har haft en sorts respekt för den; den har varit orörbar. Men så hände det plötsligt att vi fick nog:

- Nu ska vi allt gå igenom den där dörren, sa jag och vi stegade dit med långa steg. Den tornade upp sig framför oss. Vi svalde. Tryckte på knappen. Tjutet. Skräcken. Vi stod på oss. Höll för öronen.

Och så var vi igenom.

Seger.

Bara sådär.

Willys.


Det är inte alla som har en dörr som leder direkt till Willys.
Det är praktiskt, faktiskt.

Särskilt när man kan gå igenom den.

Vuxenpoängen virvlar

Rensat avloppet - check!

I natt jag drömde

I natt drömde jag att jag var Sami Jauhojärvi och idag slog det mig plötsligt hur mycket jag älskar Petra Majdic. Annars äter jag godis och animerar häftiga scifi-robotar som kommer upp ur Svampen, samt lyssnar på Manowar.

Hårdrock!

It's a lie

It's a lie we could not learn to fly



Det är jag, den mörka lägenheten, vinet och de tända ljusen.










don't stop being crazy

Den är så Gud

Jag älskar att vara ute och gå om tidiga morgnar, men det snöar igen.

Jag har hittat min nya favorit bland animerad kortfilmer. Geniet som har gjort den heter Bill Plympton och vi träffades inne i en samlingsdvd från Annecy International Animated Film Festival (en tillställning jag för övrigt planerar att besöka i sommar!)

Njut av Eat!




Bliv hos mig och gå från mig och fräls mig från mig själv

Det vräker ner jättestora, blötsnöpussar från en grå oändlighet utanför mitt fönster och jag har målat naglarna mintgröna. Jag tänker på hur saker och ting har varit rätt jobbiga på sista tiden, och hur det själsliga lugnet inte alls haft bråttom tillbaka. Det måste vara den där nya tiden yoga-Lin pratar; ja det beror helt säkert på att vi snart ska träda in i den femte dimensionen och allt lätt hamnar i obalanset. Men lugnet kommer som sagt smygande, och snart ska jag själv smyga bort till dansen på min mintgröna naglar och förlora mig i den världen.

Men först ska jag boka en resa till Lissabon

 



RSS 2.0